العربيةРусскийEnglish
מפת האתר צרו קשר תיירות רפואית דרושים גלריה זימון תורים פורום אכילה
02-6494222
רוצים לשאול? שם: מס' טלפון: דוא''ל: תוכן הפנייה: אנא הקלידו את הספרות: אנא הקלידו את הספרות
 

הגביע הוא שלנו


איתי, ילדי מסלול והגביע
5 דצמבר, 2011

לפני כחודשיים חזר איתי (25), מדריך במסלול, מאליפות העולם באגרוף תאילנדי עם גביע נוצץ על זכייתו במקום הראשון.

איתי מתאמן מגיל 7 והחליט להתמודד באליפות העולם, לדבריו "זכיתי בתחרויות בינלאומיות רבות, אך באיגוד Elite Muy Thai טרם זכיתי היה חשוב לי להראות לכולם שגם באיגוד הזה שהתחרויות בו הם הקשות ביותר, אני יכול לנצח".

לפני שנסע לאליפות סיפר איתי לילדי מועדון הספורט של מסלול אותם הוא מאמן מידי שבוע על התחרות הצפויה לו, והם מצדם פחדו שייפצע ואחלו לו בהצלחה. התעניינות הילדים והרצון שלהם לראות את איתי חוזר עם מדליה, דרבנו אותו לעבוד מאוד קשה על מנת לנצח. כשחזר מהאליפות הילדים הנרגשים הצטלמו יחד איתו והגביע הנוצץ.

איתי הצטרף לצוות המדריכים של מסלול לפני כחצי שנה. הוא עושה זאת מתוך אמונה כי כל אחד יכול להצליח למרות מגבלותיו. איתי מספר כי בתור ילד חווה קשיים בתחום המוטורי והריגשי  והספורט תמיד חיזק אותו. המאמנים שלו היוו לו דוגמא אישית והוא מציין כי י"היה זה יהישג אדיר אם אהיה דוגמא אישית עבור ילדי מסלול".

איתי הוא בחור שאפתן ונחוש. הוא מקווה לטפס בקרוב אל פסגת ההר אל-קפיטן בארה"ב- הצוק הגבוה בעולם, במסגרת של "מטפסים למען השלום". לפני שנתיים טיפס לבד את הר הקלימנג'רו, ההר הגבוה באפריקה והוא הישראלי היחיד שהצליח להעפיל לפסגה לבדו. את השאיפה שלו להתאמץ ולהעפיל לפסגה הוא מעביר גם לילדי מועדון הספורט של מסלול. בנוסף להדרכת ילדים עם צרכים מיוחדים איתי מעביר חוג התעמלות וקיר טיפוס, תוך שימת דגש על שיפור שיווי משקל, קואורדינציה, התמצאות במרחב וחיזוק שרירים.

לפרטים נוספים על החוג של איתי ניתן לפנות למסלול: 02-6494353

?מה חדש
הבא קודם
 

זימון תורים  | יצירת קשר  | מידע לאנשי מקצוע